Δρ. Κατερίνα Παντούλη

Προσθετολόγος

Σύντομο Βιογραφικό

Η οδοντίατρος Δρ. Κατερίνα Παντούλη είναι ειδικευμένη προσθετολόγος – εμφυτευματολόγος, μέλος της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρίας, του International College of Prosthodontics (Διεθνούς Εταιρίας Προσθετικής), της Academy of Osseointegration (Ακαδημία Οστεοενσωμάτωσης) και πολλών άλλων διεθνών επιστημονικών εταιριών.

Ολοκλήρωσε την προπτυχιακή της εκπαίδευση στην Οδοντιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Στη συνέχεια ειδικεύτηκε  στην Προσθετική και στην Εμφυτευματολογία στο University of Nebraska Medical Center, Nebraska των Ηνωμένων Πολιτείων επί 3 χρόνια. Παράλληλα ασχολήθηκε με την έρευνα και απέκτησε πτυχίο Master in Oral Biology με αντικείμενο την επίδραση των οιστρογόνων και της νικοτίνης στον μεταβολισμό του οστού σε σχέση με τα οδοντικά εμφυτεύματα. Εργάστηκε ως ειδική προσθετολόγος σε ιδιωτική κλινική στο Manchester της Αγγλίας.

Τα τελευταία χρόνια είναι η υπεύθυνη του προσθετικού τμήματος στο Ιατρείο Οδοντικών Εμφυτευμάτων Φροντίδα στα Ιωάννινα και στην ADVANCED IMPLANT CLINICS. Ως ειδικευμένη Προσθετολόγος η Δρ. Παντούλη ασχολείται με εκτεταμένα προσθετικά περιστατικά , αισθητικές αποκαταστάσεις και εμφυτευματικές αποκαταστάσεις.  Εστιάζεται κατά κύριο λόγο στην ολική αποκατάσταση γνάθου με έμφαση στην άμεση φόρτιση και αποκατάσταση εντός μίας μέρας. Είναι μέλος του διεθνούς δικτύου Future Leaders in Prosthodontics.

Η Δρ. Κατερίνα Παντούλη είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά.

chevron-down