Δρ. Μαριάννα Τοπούζη

Προσθετολόγος

Σύντομο Βιογραφικό

Η οδοντίατρος Δρ. Μαριάννα Τοπούζη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2001. Μετά την αποφοίτηση της παρακολούθησε το τριετές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (Msc) του Εργαστηρίου Ακίνητης Προσθετικής & Προσθετικής Εμφυτευμάτων του ίδιου Πανεπιστημίου, ενώ παράλληλα εργαζόταν ως γενικός Οδοντίατρος.

Το 2012 ξεκίνησε να εργάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συνεργάστηκε με ιδιωτικές κλινικές σε Λονδίνο και Cambridge με κύριο πεδίο ενασχόλησης την αποκαταστατική οδοντιατρική τόσο επί δοντιών όσο και επί εμφυτευμάτων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί, παρακολούθησε πλήθος επιστημονικών συνεδρίων και σεμιναρίων, καθώς επίσης και μετεκπαιδευτικά προγράμματα στον τομέα της Ψηφιακής Αποτύπωσης (3D SHAPE SCANNER & OPTICAL IMPRESSION) και της Εφαρμογής Botox & Dermal Fillers.

Μετά από μία δεκαετία παραμονής εκεί, εργάζεται πλέον στις οδοντιατρικές κλινικές Advanced Dental Clinics και Advanced Implant Clinics στη Γλυφάδα, ενώ συνεχίζει να συνεργάζεται με κλινική στο Λονδίνο.

chevron-down