Δρ. Μαριλίνα Παλαβιτσίνη

Ενδοδοντολόγος

Σύντομο Βιογραφικό

Η χειρουργός οδοντίατρος ενδοδοντολόγος Δρ. Παλαβιτσίνη Μαριλίνα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991 και εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών το 2008 απ’ όπου αποφοίτησε το 2014.

Για δύο χρόνια, εργάστηκε στην Αθήνα σε ιδιωτικά οδοντιατρεία ως Γενικός Χειρουργός Οδοντίατρος και παρακολούθησε πλήθος επιστημονικών συνεδρίων.

Το 2016 ξεκίνησε η συνεργασία της με ιδιωτική οδοντιατρική κλινική στο κέντρο του Παρισιού, όπου εργαζόταν ως Γενικός Χειρουργός Οδοντίατρος ενώ παράλληλα συνέχισε τις σπουδές της στο Paris Descartes πάνω στην Επανορθωτική Οδοντιατρική και την Ενδοδοντία. Έγινε μέλος της Société Française d Endodontie και παρακολούθησε τους δύο κύκλους του ετήσιου προγράμματος της εταιρείας πάνω στην Ενδοδοντία. Παρακολούθησε, επίσης, εκπαίδευση για 3SHAPE SCANNER & OPTICAL IMPRESSION καθώς και για οδοντιατρικές πράξεις υπό καταστολή με τη μέθοδο MEOPA.

Το 2018 έγινε δεκτή στο Διεπιστημονικό Δίπλωμα του Paris VII της Ογκολογίας Στόματος και έκανε την πρακτική της στο νοσοκομείο Institut Gustave Roussy, το πρώτο κέντρο κατά του καρκίνου σε όλη την Ευρώπη.

Σήμερα, εργάζεται στην Ελλάδα και ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές (Master of Science) στο τμήμα της Παγκόσμιας Υγείας, της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Η Δρ. Παλαβιτσίνη Μαριλίνα είναι έμπειρη οδοντίατρος με επαγγελματική εμπειρία τόσο σε ιδιωτικές κλινικές όσο και σε νοσοκομειακό περιβάλλον.

chevron-down