Δρ. Θεοδώρα Διαμαντάτου

Προσθετολόγος

Σύντομο Βιογραφικό

Η οδοντίατρος Δρ. Θεοδώρα Διαμαντάτου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ το 2004, όπου και φοίτησε ως υπότροφος. Μετά την αποφοίτησή της, εργάστηκε ως γενικός οδοντίατρος, ενώ συνέχισε το δεύτερο κύκλο σπουδών της στο Εργαστήριο Προσθετικής της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών. Κατά τη διάρκεια του τριετούς Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) έγινε δεκτή νέας υποτροφίας.

Από το 2014 είναι επιστημονικός συνεργάτης στον τομέα της Προσθετικής στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών. Στα πλαίσια των παραπάνω καθηκόντων διδάσκει σε προπτυχιακούς φοιτητές και είναι υπεύθυνη για την κλινική τους άσκηση.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος εθνικών και διεθνών συνεδρίων, έχοντας ενεργή συμμετοχή με παρουσιάσεις και εισηγήσεις. Ακόμη, είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρίας και της European Academy of Osseointegration.

Σήμερα, ολοκληρώνει τη διδακτορική διατριβή της στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και είναι υπεύθυνη του τμήματος της Προσθετικής σε δύο οδοντιατρικές κλινικές.

chevron-down